PENTUJA

Ipan Ja Rockyn pennut syntyivät 28.4.2019.

Neljä suloista pentua syntyi keisarileikkauksella sunnuntai illalla, 1 tyttö ja 3 poikaa. Kahdella pojalla on töpöhäntä.

Kaikki pennut ovat muuttaneet uusiin koteihin

TSÄPÄKKÄ ROCKY

 Syntynyt: 17.1.2016

Emä: CENNARDS DONNATELLA

Isä: SERPAMIN WILD THUNDER

Kyynärät: 0/0

Lonkat: A/A

Polvet: 0/0

Silmät: Terveet

Selkä: IDD1, muuten terve

 

ZAUBER VANILLA ICE ICE ICE BABY

Syntynyt: 5.10.2016

Emä: ZAUBER ONE PIECE OF GOLD

Isä: CORONA FLOREA BERBERIS

Kyynärät: 1/0

Lonkat: C/C

Polvet: 0/0

Silmät: RD multifokaali todettu

Selkä: VA1, muuten terve

yhdistelmä koiranetissä

Oletko kiinnostunut pennusta?

Kasvattajana haluan, että jokainen pentu saa parhaan mahdollisen kodin, jossa se saa elää perheenjäsenenä ja jossa sitä rakastetaan. Pentua en varaa, ennen kuin olen tavannut mahdolliset ostajat kasvotusten. Päätän itse mikä pentu sopii kellekkin perheelle, toivomuksia saa toki antaa. Toivon kasvattieni omistajilta kuulumisia koirasta läpi sen elämän ja tulen itsekkin kyselemään niitä. Autan kaikessa mahdollisessa, sekä vastaan kaikkiin kysymyksiin, mikäli jokin asia on epävarma. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan. 
Haluan, että jokainen kasvattini luustokuvataan ainakin lonkkien ja kyynärien osalta, mutta hyvä olisi myös kuvata selkä ja tarkistuttaa polvet. Isona plussana jos koiralle tehdään myös virallinen silmätarkastus ja sydämen kuuntelu. Näin pystyn seuraamaan omaa kasvatustyötäni ja samalla sekä koiran omistaja, että kasvattajat saavat arvokasta tietoa koiran ja rodun terveydestä.
Pennun myynnissä ja sijoituksessa käytän aina Suomen Kennelliiton sopimuspohjia!

Mikäli olet edelleen kiinnostunut pennusta, täytä lomake. Niin olen yhteydessä kun pentusuunnitelmat varmistuvat. Huomioin vain lomakkeella tulleet pentukyselyt.