tulevat pentueet - thaimaanpystykorva

KASVATUS

Kasvattajana minulle on tärkeää pentujen terveys ja tulevaisuus. Tavoitteena on kasvattaa hyvä luonteisia, rotumääritelmän mukaisia ja terveitä thaimaanpystykorvia. Vanhempia valittaessa, minulle on tärkeitä terveys, luonne ja toki myös ulkomuoto. Pyrin aina yhdistelmää miettiessäni pohtimaan, miten valitut koirat tukisivat toisiaan. Me elämme koirien kanssa vuosia, joten niiden täytyy toimia hyvin kotioloissa, jotta kaikilla perheenjäsenillä on hyvä elää yhdessä.

ei ole tulossa pentuja

France junior Champion

PANUS THAI BANGKAEW SIAM

”Siam”

Siam muutti vuonna 2022 Ranskasta Suomeen. Luonteeltaan Siam on aivan uskomaton. Se rakastaa ihmisiä mikä on tälle rodulle erikoista. Se tulee vieraankin ihmisen luo ja syliin ilman mitään epäröintiä. Mutta Siam on myös päättäväinen ja sillä on selkeesti oma tahto.

KOIRANET

FI & LT CH HeW-19 HeJW-19 V-19 JV-19

ROY HILL NORTH STAR

”Fizz”

Fizz on pentuna ja nuorena koirana ollut aikamoinen sählä ja monet kerrat on hermo mennyt sen kanssa mutta nyt kun se on jo vanhempi niin on rauhoittunut ja siitä on tullut oikein ihana koira joka rakastaa agilityä ja sohavlla makoilua.

KOIRANET

Mikäli olet kiinnostunut pennuista, lue ensin tämä.

Valitsen pennuille kodit vasta 4-6 viikon ikäisenä, kun niiden luonne alkaa tulemaan esille. Eli minulla ei ole jonotuslistaa, josta napsin seuraavan vapaan kodin, vaan olen hyvin tarkka millaiseen kotiin pentuja luovutan. Pentuja saa tulla katsomaan 4-viikkoisesta eteenpäin. Kodin valintaan vaikuttaa tarjottavan kodin asiat, sekä pennun luonne. Yritän parhaani mukaan saada uuden kodin tarpeet ja pennut kohtaamaan toisensa mahdollisemman hyvin. 

Kasvattajana toivon, että kasvattini tutkittaisiin 1-2-vuotiaana eli käydään kyynär-, selkä- ja lonkkakuvissa, sekä tutkitaan silmät, polvet ja sydän. Tämä auttaa myös koiranomistajia tulevaisuutta ajatellen, jos jotakin poikkeavaa löytyy esim. lonkissa on havaittavissa nivelrikkoa niin omistaja pystyy vaikuttamaan koiran loppuelämään jo ajoissa, oikean ruokinnan ja liikunnan avulla. Lisäksi nämä tutkimukset antavat kasvattajalle tietoa omasta kasvatustyöstään. Vaikka sinulla on pelkkä kotikoira niin viralliset tutkimukset ovat kallisarvoista tietoa molemmille.

Jokaisesta pentueesta etsin mahdollisesti yhdelle nartulle yhteistyökykyistä sijoituskotia. Sijoituskodilta odotetaan kiinnostusta näyttelyihin sekä PEVISA:n mukaisiin tutkimuksiin (silmät/kyynärät/lonkat/selkä) vieminen. Tarkemmat tiedot ja sopimukset tehdään kirjallisesti.