tulevat pentueet - welsh corgi pembroke

KASVATUS

Kasvattajana minulle on tärkeää pentujen terveys ja tulevaisuus. Tavoitteena on kasvattaa hyvä luonteisia, rotumääritelmän mukaisia ja terveitä pembrokeja. Vanhempia valittaessa, minulle on tärkeitä terveystulokset, luonne ja toki myös ulkomuoto. Vanhempien täytyy olla luonteeltaan avoimia ja sosiaalisia. Pyrin aina yhdistelmää miettiessäni pohtimaan, miten valitut koirat tukisivat toisiaan. Me elämme koirien kanssa vuosia, joten niiden täytyy toimia hyvin kotioloissa, jotta kaikilla perheenjäsenillä on hyvä elää yhdessä.

SEURAAVA PENTUE SUUNNITTEILLA SYKSYLLE 2023

Yhteydenotot vain lomakkeen kautta

HELAKETUN HOPE FOR AURORA FOX

”Gini”

Ginille on suunnitteilla toinen pentue syksylle. Gini on luonteeltaan voimakastahtoinen eikä ihan sieltä helpoimmasta päästä oleva corgi. Mutta aivan ihana harrastuskoira joka tekee mitä halutaan ja oppii todella nopeasti. 

KOIRANET

FI MVA EE MVA EE JMVA TLNJW-19

SERPAMIN FIRST DREAM

”Falo”

Falo on itsevarma, ihmisrakas, avoin, innokas tekemään ja oppimaan uutta sekä suuri persoona. Myös pientä kujeilija puolta hänestä löytyy!

KOIRANET

Mikäli olet kiinnostunut pennuista, lue ensin tämä!

Valitsen pennuille kodit 4-6 viikon iässä, jolloin nään hieman paremmin millaisia luonteita pennuille on tulossa. Minulla ei ole jonotuslistaa pennuista, vaan olen hyvin tarkka millaiseen kotiin pentuja luovutan ja valitsen itse kodit pennuille. Pentuja saa tulla katsomaan 4-viikkoisesta eteenpäin. Yritän parhaani mukaan saada uuden kodin tarpeet ja pennut kohtaamaan toisensa mahdollisemman hyvin, jotta tuleva yhteiselo sujuisi mutkattomasti. 

Kasvattajana toivon, että kasvattini tutkittaisiin 1-2-vuotiaana eli käydään kyynär-, selkä- ja lonkkakuvissa, sekä tutkitaan silmät, polvet ja sydän. Tämä auttaa myös koiranomistajia tulevaisuutta ajatellen, jos jotakin poikkeavaa löytyy esim. lonkissa on havaittavissa nivelrikkoa niin omistaja pystyy vaikuttamaan koiran loppuelämään jo ajoissa, oikean ruokinnan ja liikunnan avulla. Lisäksi nämä tutkimukset antavat kasvattajalle tietoa omasta kasvatustyöstään. Vaikka sinulla on pelkkä kotikoira niin viralliset tutkimukset ovat kallisarvoista tietoa molemmille.

Jokaisesta pentueesta etsin mahdollisesti yhdelle nartulle yhteistyökykyistä sijoituskotia. Sijoituskodilta odotetaan kiinnostusta näyttelyihin sekä PEVISA:n mukaisiin tutkimuksiin (silmät/kyynärät/lonkat/selkä) vieminen. Tarkemmat tiedot ja sopimukset tehdään kirjallisesti.

Suosittelen tutustumaan seuraaviin linkkeihin: PEVISA, Welsh corgi pembroke, Suomen welsh corgi seura