tulevat pentueet - welsh corgi pembroke

KASVATUS

Kasvattajana minulle on tärkeää pentujen terveys ja tulevaisuus. Tavoitteena on kasvattaa hyvä luonteisia, rotumääritelmän mukaisia ja terveitä pembrokeja. Vanhempia valittaessa, minulle on tärkeitä terveystulokset, luonne ja toki myös ulkomuoto. Vanhempien täytyy olla luonteeltaan avoimia ja sosiaalisia. Pyrin aina yhdistelmää miettiessäni pohtimaan, miten valitut koirat tukisivat toisiaan. Me elämme koirien kanssa vuosia, joten niiden täytyy toimia hyvin kotioloissa, jotta kaikilla perheenjäsenillä on hyvä elää yhdessä.

SEURAAVA PENTUE SUUNNITTEILLA VUODELLE 2023

en ota nyt vastaan pentukyselyitä corgeihin liittyen

AURORA FOX MY SECOND STELLA ARTOIS

”Lyyli”

Lyyli on oikea mussukka joka rakastaa kaikkea ja kaikkia. Se on rauhallinen oleilija mutta syttyy kun sille on tarvetta.

KOIRANET

ILMOITETAAN MYÖHEMMIN

KOIRANET

Tällä hetkellä en ota vastaan pentukyselyitä corgeista.

Mikäli olet kiinnostunut pennuista, lue ensin tämä!

Valitsen pennuille kodit vasta 4-6 viikon ikäisenä, kun niiden luonne alkaa tulemaan esille. Eli minulla ei ole jonotuslistaa, josta napsin seuraavan vapaan kodin, vaan olen hyvin tarkka millaiseen kotiin pentuja luovutan. Pentuja saa tulla katsomaan 4-viikkoisesta eteenpäin. Kodin valintaan vaikuttaa tarjottavan kodin asiat, sekä pennun luonne. Yritän parhaani mukaan saada uuden kodin tarpeet ja pennut kohtaamaan toisensa mahdollisemman hyvin. 

Kasvattajana toivon, että kasvattini tutkittaisiin 1-2-vuotiaana eli käydään kyynär-, selkä- ja lonkkakuvissa, sekä tutkitaan silmät, polvet ja sydän. Tämä auttaa myös koiranomistajia tulevaisuutta ajatellen, jos jotakin poikkeavaa löytyy esim. lonkissa on havaittavissa nivelrikkoa niin omistaja pystyy vaikuttamaan koiran loppuelämään jo ajoissa, oikean ruokinnan ja liikunnan avulla. Lisäksi nämä tutkimukset antavat kasvattajalle tietoa omasta kasvatustyöstään. Vaikka sinulla on pelkkä kotikoira niin viralliset tutkimukset ovat kallisarvoista tietoa molemmille.

Jokaisesta pentueesta etsin mahdollisesti yhdelle nartulle yhteistyökykyistä sijoituskotia. Sijoituskodilta odotetaan kiinnostusta näyttelyihin sekä PEVISA:n mukaisiin tutkimuksiin (silmät/kyynärät/lonkat/selkä) vieminen. Tarkemmat tiedot ja sopimukset tehdään kirjallisesti.

Suosittelen tutustumaan seuraaviin linkkeihin: PEVISA, Welsh corgi pembroke, Suomen welsh corgi seura