PENTUEET - THIRD ROUND - WELSH CORGI PEMBROKE

VANHEMMAT

HELAKETUN HOPE FOR AURORA FOX

”GINI”

KOIRANET

LAPPUNAAMAN KOMISARIO KYÖSTI PÖYSTI

”TERHO”

KOIRANET

THIRD ROUND – pentue

Kennelini kolmas corgipentue syntyi 19.11.2021. Pentueeseen syntyi 3 uros ja 4 narttua. 1 narttu ja 1 uros ovat tricolour värisiä, muut pennut ovat punaisia. Pennut syntyivät sektiolla. 

AURORA FOX WHISKEY SOUR

”Urho”

AURORA FOX TOM COLLINS

”Jope”

AURORA FOX SWEET MARTINI

”Saga”

AURORA FOX PINA COLADA

”Tupsu”

AURORA FOX DRY MARTINI

”Rambo”

AURORA FOX MOJITO

”Doris”

AURORA FOX MARGARITA

”Nuusku”

TAPAHTUNUT TÄHÄN ASTI

21.9.2021

GININ ASTUTUS

17.9 10vrk juoksujen alusta proge 1.6ng/ml. 20.9 13vrk juoksujen alusta proge 12.9ng/ml. 14 vrk juoksujen alusta onnistui aika varmasti astutus. Kunnon astumista ei missään kohtaan nähty mutta tässä kohtaa oli parhaimmat yritykset. Gini ja Terho eivät missään kohtaan jääneet kunnolla kiinni toisiinsa vaan astuminen oli hyvin nopea homma. 

28.10.2021

ULTRA

37 vrk astumisesta kävimme ultrassa tarkastamassa jos kuitenkin olisi pentuja tulossa kun Gini oli alkanut lihoomaan omituisesti. Ja olihan sielä pentuja!

11.11.2021

RÖNTGEN

51vrk astumisesta kävimme röntgenissä tarkastamassa pentujen lukumäärän. Sielä näkyi 8 pentua!

19.11.2021

SYNNYTYS

61vrk kuluttua koitti synnytys. Gini alkoi synnyttymään yöllä noin 1 aikaan. Vointi oli hyvä ja Gini ponnisteli hienosti mutta yhtään pentua ei tullut ulos klo 7 mennessä ja Gini alkoi olla jo aika väsynyt. Päätin soittaa päivystykseen ja lähdimme sinne. Päivystyksessä lääkäri totesi että Ginin kohtu on niin laaja ettei pysty työntämään pentuja ulos vaan olisi hyvä leikata. Leikkauksella syntyi 7 elävää hyvin voivaa pentua ja 1 huonossa kunnossa oleva pentu, joka päätettiin lopettaa.