Pentusuunnitelmat siirtyivät

Ginin juoksut alkoivat syyskuun alussa mutta valitettavasti astutus ei onnistunut joten pentusuunnitelmat siirtyvät ensivuoteen. Ginille pitäisi tulla uudet juoksut noin 4-5kk päästä ja sitten yritämme astuttaa sen uudelleen. Ipalle pitäisi tulla juoksut joulukuussa ja aijon sen astuttaa niistä juoksuista mutta se on vielä vähän suunnitelma vaiheessa. Menemme Ipan kanssa silmätarkastukseen 18.10 ja sen jälkeen päätän uroksen sille. Myös sijoituksessa oleva Lyyli pääsee silmätarkastukseen 18.10. Jänniä aikoja.

Myös Fizzillä alkoi juoksut mukavasti samaan aikaan Ginin kanssa. Sille en ole vielä pentuja suunnitellut kun pitäisi uros löytää jostakin ensin. Se ei vaan ole helppoa kun se pitäisi löytää ulkomailta. Sijoituksessa oleva Vanya aloitti myös juuri juoksut ja sille olen miettinyt pentuja seuraavista juoksuista eli toivottavasti ensi vuonna. Vanya pitää vaan ensin viedä luustokuviin.