Onnistunut astutus

Ensimmäiset merkit valmiudesta astutukseen Ipassa alkoivat näkyä perjantaina 22.2. Sovimme uroksen omistajan kanssa, että menemme lauantai aamulla kokeilemaan mitähän mieltä uros olisi. Rockya ei kiinnostanut yhtään hypätä Ipan selkään joten päätimme, että otan Rockyn yökylään jospa vaikka innostus syttyisi myöhemmin. Koko viikonlopun aikana ei kuitenkaan mitään tapahtunut, joten vein Rockyn takaisin kotiin sunnuntai päivällä. Päätimme pitää maanantaina välipäivän ja treffata uudelleen tiistaina jolloin Ipalla olisi 13 päivä juoksujen alusta.

Tiistaina onneksi innostus syttyi. Rocky hyppi monesti selkään mutta ei vaan jäänyt kiinni. Yritimme auttaa parhaamme mukaan mutta tuntui ettei vaan homma oikein sujunut. Päätin jälleen ottaa Rockyn minun luo yökylään, jotta voidaan rauhassa kokeilla. Keskiviikko aamuna sitten onnistui ja pariskunta jäi ekan kerran kiinni. JES!

Toisen kerran homma onnistui keskiviikko illalla ja vielä kolmannen kerran torstai aamulla. Nyt pidetään tassut ja sormet pystyssä että meille tulee pikkuisia.