Fizz muutti Suomeen

Kennelimme uusin tulokas on Thaimaanpystykorva ( Thai Bangkaew dog ) Roy Hill’s North Star ”Fizz”.

Fizz muutti Suomeen Hollannista Roy hill’s kennelistä. Kävimme hänet sieltä hakemassa 9-11.3.2019.

Reissu meni kaikenpuolin muuten ihan putkeen kunnes koitti kotiin lähdön aika ja kentällä eivät päästäneetkään meitä lennolle. Olin varannut meille lennot KLM lentoyhtiöltä. Enkä ollut huomannut, että heidän yhtiöllään on sääntö etteivät lennätä alle 10vk pentuja. Fizz oli tällöin 9vk 2pv vanha. No hetken siinä juteltuamme virkailijoiden kanssa niin alkoi näyttää siltä, että kuitenkin pääsisimme lennolle. Kunnes virkailija keksi ettei Fizzillä ole vielä annettu rabies rokotusta. Suomen säännöissä on että alle 12vk vanhan pennun saa tuoda Suomeen ilman rokotuksia. Yritimme tätä selittää virkailijoille ja näyttää ties mitä sivuja joissa se lukee, mutta turhaa, eivät päästäneet meitä lennolle. Ei sit muuta kuin varaamaan uudet lennot illaksi ja onneksi saimme vielä Finnairilta lennot. Koneessa kuulimme että kone oli ihan täynnä eli olimme saaneet ihan viimeisimpiä paikkoja koneesta.

Loppu hyvin ja kaikki hyvin!