Pentujen eka viikko

Eka viikko ei sit menny ihan putkeen vaan käytiin taas eläinlääkärissä. Ipalle nousi to 2.5 aamuyöllä kuumetta ja se oli tosi väsyny. Joten soitin eläinlääkärille ja lähettii käymää siel. Ipa tutkittii ja otettii verikoe. Kalkki ja muut arvot oikein hyvät mutta tulehdusarvot vähän koholla. Tutkittiin tissit niin yhdessä tississä pientä rakkulaa eli luultavasti se tekemässä nisätulehdusta. Saatiin ab kuuri ja pitää nyt seurailla et se lähtee puremaan. Pitää myös nisiä seurailla. Ipalla ilmeisesti tulee niin hyvin maitoo ettei tuo nelikko oo pystyny ihan kaikkee tyhjentää.

3.5 Ipalla taas kaikki hyvin! Ab kuuri alko puremaan tosi nopsaa ja jo aamulla kuume oli laskenu ja ipa pirteempi.
Pentujen painot noussu hyvin ja maito maistuu kaikille. Ipa on myös alkanu syömään paremmin.