Vaikka mitä

Myönnetään, olen ollut hyvin laiska päivittämään tätä blogia. Jotenkin helpompi on päivittää kuvia ja kertomuksia tuonne Facebookin ja instagrammin puolelle. Onneksi nekin löytyvät täältä sivuiltame joten niitäkin pääsee helposti seuraamaan. Tässä nyt tiivistettynä mitä on kesän aikana tapahtunut.

Ennen juhnnusta kaikki Ipan pennut muuttivat uusiin ihaniin koteihinsa. Kaikilla on mennyt uusissa kodeissa todella hyvin. Mikä on kasvattajana ihan kuulla. Viiminen pentu muuti silloin juhannusta ennen torstaina uuteen kotiin ja minä kävin hakemassa siitä sitten seuraavana päivänä eli perjantaina itselle uuden pennun. Ja näin Gini muutti vahvistamaan laumaamme. Hain Ginin tuolta Ähtärin korkeudelta. Matka meni hienosti, pysähdeltiin monta kertaa jotta neiti pääsi pissalle ja jalottelemaan. Muuten hän sit vaan nukkui kopassaan koko matkan.

 

Fizz on kasvanu hyvin ja ollaan sen kanssa käyty kesän aika jo kolmessa pentunäyttelyssä. Jokaisesta tulos ROP pentu! On se niin hieno tyttö vaikka välillä hermot meneekin. Fizz osaa olla hyvin omalaatuinen neiti ja siinä on jotakin samaa kuin kissoissa. Keksii milloin mitäkin hauskaa tai ainakin omasta mielestään hauskaa.

 

Ipa on palautunut hyvin pennuista ja alottaa taas näyttelyissä käymisen marraskuun alussa kun lähdemme Ipan ja Fizzin kanssa Tarton näyttelyyn. Ginin eka näyttely tulee olemaan joulukuussa messarin pentunäyttely.