Kuulumisia

En tiedä mistä alottaisi.

Meillä oli ihan huikea viikonloppu messarissa.

7-8.12.2019 Helsingin messukeskuksessa järjestettiin isot koiranäyttelyt. Molempina päivinä oli omat näyttelynsä. Minulta näyttelyihin osallistuivat Gini ja Fizz. Gini osallistu pentunäyttelyihin ja Fizz virallisiin näyttelyihin. Molemmat jaksoivat todella hyvin koko rankan viikonlopun. Varsinkin Ginistä olen hyvin ylpeä koska tämä oli sille ensimmäinen kerta näyttelyssä. Ipan pennuista myös osa osallistui näyttelyihin joka oli todella hienoa!

Lauantaina oli Helsinki winner puppy show 2019

Gini narttupentujen 2 saaden kunniapalkinnon

Viljo urospentujen 2

Charlie urospentujen 3

Sunnuntaina oli Voittaja puppy show 2019

Gini narttupentujen 2 saaden kunniapalkinnon

Palko narttupentujen 3

Viljo urospentujen 2

Charlie urospentujen 3

 

Fizzin palkintosaalis oli huikee enkä olisi ikinä uskonu että neiti vetää niin hyvin! Lauantaina Fizz oli selkeesti väsyny kun oli jo pitkä päivä takana ennen kuin tuli hänen kehän vuoro. Mutta liikkui silti hyvin kehässä ja jaksoi keskittyä sekä antoi tosi hienosti tuomarin tutkia itseään. Sunnuntai oli selkeesti parempi päivä ja Fizz oli paljon rennompi.

Lauantaina oli Helsinki winner 2019

Fizz oli narttujen paras ja sai Helsinki winner 2019 sekä Helsinki junior winner 2019 tittelit!

Sunnuntaina oli Voittaja 2019

Fizz oli jälleen narttujen paras ja sai Voittaja 2019 sekä Junior voittaja 2019 tittelit!

Iso kiitos koko porukalle kun oli näyttelyssä mukana!