Päivitystä

Nettisivut ovat olleet päivityksessä ja kokivat pienen uudistuksen, jonka myötä ne toivottavasti palvelevat vielä paremmin. Mikäli tulee eteen jotakin muutostoiveita, tai jokin asia ei toimi oikein, niin kannattaa laittaa viestiä.

Muitakin päivityksiä on tapahtunut. Eli moni onkin jo facesta ja instagrammista pongannut, että Ipa on astutettu ja pentuja tulee toivottavasti heinäkuussa. Ipalla on ultra 10.6 jolloin sitten saadaan tietoon, että onko sieltä odotettavissa jotakin ja mahdollisesti jo vähän näkee montako voisi olla tulossa. Nyt siis vaan ootellaan ja jännitetään. Kasvatus välilehdellä on esiteltynä myös pentueen isä eli Elmeri. Siellä olen myös kertonut hieman kasvatuksestani, ja siitä mitä odotan tulevilta kodeilta. Kannattaa käydä lukemassa.

Muuten elo sujuu tasaisesti. Gini on kasvanut isoksi tytöksi ja alkaa olla jo isompi kuin Ipa. Painoa on neidillä noin 13kg. Fizz voi myös hyvin vaikka onkin hieman keksiny kaikenlaista meidän päämmemenoksi mm. tuhonnut 3 untuvatakkia, kahdet kengät ja keksinyt miten jääkkaappiin pääsee murtautumaan. Onneksi kuitenkin aika pientä tuollainen. Jääkkaappiin hommattiin lapsilukko niin sinne ei nyt enään pääse ja takit ja kengät laitetaan aina kaappiin silloin jos Fizz on yksin kotona.