Pentuja tulossa!!

Hip hei! Ipa todettiin tiineeksi ja meille on odotettavissa pentuja heinäkuussa, laskettuaika on 14.7. Ultrassa näkyi 4 pentua, mutta sehän ei vielä kerro sitä lopullista määrää. Röntgeniin mennään 9.7 jolloin näkee tarkemman määrän. Ipa on voinut hyvin ja masu on alkanut kasvamaan kovaa vauhtia. Hieman nämä kovat helteet (lämmintä +33C) ovat rasittaneet Ipaa mutta olen pyrkinyt viilentämään sitä kastelemalla sekä pitämään mahdollisimman paljon varjossa ja viileessä. Ipa on päässyt mm. minun mukaan töihin, kun meillä on töissä ilmastoitu toimisto, niin on sielä saanut sitten rentoutua.

Ollaan käyty myös paljon uimassa, sekä kokeiltu muutaman kerran SUPpailua koirien kanssa. Nyt on vaan niin lämmintä, että vesistöihin on alkanut tulemaan sinilevää, joten katsotaan kuinka kauan enään uimaan pääsee.

Juhannus vietettiin Sotkamossa mökkeillessä. Siellä oli aivan ihanaa! Koirat sai juosta vapaana ja uida niin paljon kuin jaksoivat.