Enää viikko!

Ipan synnytykseen tai siis laskettuunaikaan on aikaa enää viikko. Maha alkaa olla jo aikas suuri, mutta silti neiti jaksaa vielä hyvin seurailla mitä puuhaillaan. Lenkkien pituutta on vähennetty huomattavasti ja selkeesti Ipakin on sitä mieltä ettei oikein lenkille kiinnosta lähteä. Mieluummin touhuaa pihalla sen mitä jaksaa. Ruoka maittaa vielä hyvin ja sitä Ipa saakin nyt hieman enemmän ja useita kertoja päivässä jottei yhden annoksen koko ole kauhean suuri. Pissalla Ipa haluaa käydä usein ja onhan se toki ymmärrettävää kun vauvat painaa masussa. Torstaina 9.7 meillä on rötgen jossa sitten näkyy monta pentua olisi tulossa. Jännää!

Pentuihin en ota enempää kyselyitä ja viestejä vastaan. Niitä on tullut nyt tähän mennessä yli 140. Niin näistä jo tulleista löydän varmasti kodit.

Fizzille ja Ginille kuuluu myös hyvää. Ollaan menossa Fizzin kanssa tuomarikoulutuspäiville esittelemään rotua ja saadaan sinne myös ehkä Vanya mukaan edustamaan rotua. Toivotaan että mahdollisimman moni tuomari olisi mukana niin oppisivat tästäkin rodusta lisää. Ginin kanssa pitäisi syyskuussa korkata ekat viralliset näyttelyt, ellei niitäkin päätetä peruuttaa. Saas nähdä miten neiti sielä menee. Pitää pikkuhiljaa alkaa harjoittelemaan näyttelyjuttuja.