Pentukyselijöitä

Pennuista kiinnostuneita tuntuu riittävän, mikä on toki hyvä asia näin kasvattajan näkökulmasta, siten pääsen valitsemaan pennuille oikeat kodit. Mutta, koska kysyntää on niin paljon, niin valitettavasti joudun todella monelle sanomaan, ettei meillä ole pentua tarjota vaikka muuten hyvä koti olisikin. Osa jää odottamaan seuraavaa pentuetta, josta olen hyvin iloinen, se kertoo miten paljon on valmis sitä pentua odottamaan ja on oikeasti kiinnostunut juuri minun kasvatustyöstäni ja minun koirieni jälkeläisistä. Silti joukkoon mahtuu myös niitä kun haluavat sen pennun millä hinnalla hyvänsä mistä tahansa. Eivätkä viitsi tutkia tarkemmin pennun taustoja. Tämä on sääli.

Minulle tulee noin 30 pentukyselyä viikossa. Jokaiselle pyrin vastaamaan aina jotakin, mutta vastauksessa voi joskus kestää, koska olen päivät ihan perus töissä ja tämä on vain harrastus.

Ihanaa uutta vuotta 2021 kaikille! Tsemppiä pennun odotukseen. Kyllä se oma pötkö vielä sieltä tulee.

Ipa ja Gini lumileikeissä

 

Fizz pääsi myös nauttimaan lumesta

 

Pikkuinen ihmettelijä